dilluns, 28 de setembre del 2015

Resultats electorals de Rajadell - Avui tot comença: fem la independència!

Els resultats de les eleccions converteixen el dia d'ahir en un dia històric. Les opcions del 'Sí' han guanyat i comencem a construir la República Catalana amb un mandat democràtic clar per a la independència.

Des de les entitats civils felicitem les llistes independentistes pel seu resultat i el conjunt del poble de Catalunya pel civisme que ha demostrat i per l'alta participació. Així, per primera vegada a la història tenim un Parlament de Catalunya clarament independentista, amb un mandat democràtic ampli que Europa i el món sencer sabran llegir. Hem guanyat i ho hem fet com sempre hem fet: democràticament i pacífica amb un somriure i amb la força de les urnes.

Els nous diputats d’aquestes llistes estan plenament legitimats per aplicar el programa per assolir la independència i tenen el mandat per fer-ho. La ciutadania s'ha mobilitzat i s’ha expressat lliurement a les urnes i els resultats són inequívocs per construir des d'ara mateix la República Catalana. I esperem que aquesta majoria es vegi ampliada amb totes les forces polítiques i socials favorables a la plena sobirania de Catalunya.

Aquests són els resultats de Rajadell, clarament independentistes:



Resultats per Catalunya:



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada