dissabte, 20 d’agost de 2016

Aquesta Diada som un onze guanyador!

Un Onze de Setembre que serà triomfant

Aquest Onze de Setembre, per primera vegada, tenim el Parlament amb majoria independentista i el Govern de la Generalitat amb un mandat i un compromís inequívocs per la independència. El poble, les institucions i la societat civil estem a punt per construir la República Catalana. Qui dubta que omplirem els carrers de Barcelona, Berga, Lleida, Salt i Tarragona?

Com serà l'Onze de Setembre del 2016? Tenim vídeo explicatiu ja a YouTube: a punt 11S2016


Perquè la República Catalana està a punt de néixer, l’Onze de Setembre del 2016 anuncia el moment de reivindicar-nos, units, com a poble sobirà.

A punt.

 La propera Diada no seran concentracions aïllades: serà la culminació d'un procés que representarà les diverses veus que hi ha escampades per tot el territori català.  I mostrarà que l’independentisme domina el territori.

Els cinc punts de l'Onze de Setembre perfilen l’anhel de felicitat civil de la República Catalana: un país més just, més desvetllat, més ric, més articulat i més lliure.A la gent de la comarca del Bages ens toca anar a Berga, representa "la república de la cultura i les arrels d'una identitat viva, diversa, en construcció permanent". El nucli de la mobilització serà el passeig de la Pau i centralitzarà les marxes provinents del Berguedà, el Lluçanès, el Moianès, el Solsonès, la Cerdanya, l'Alt Urgell, el Ripollès, l'Anoia, Osona i el Bages.

Vine! - No hi pots faltar

Recordeu que la inscripció a l’11S 2016 és imprescindible per garantir l’èxit de la mobilització i assegurar que cap punt quedi buit. Només així demostrarem que estem A PUNT. Aquesta diada, som República Catalana!

Quan feu la inscripció, us demanaran el codi postal. Si poseu el 08256 de Rajadell, el web us assignarà automàticament el TRAM num. 12 que és el que ens pertoca.Podeu fer la vostra inscripció a a punt 11S 2016.

La samarreta

Aquest any també s'han preparat uns pacs amb samarretes que podeu adquirir a la botiga en línia http://botiga.assemblea.cat, al Centre Excursionista de la Comarca del Bages, carrer Urgell, 16 de Manresa, a partir del 22 d’agost fins a l’1 de setembre, de dilluns a divendres de 19.00 h a 21.00 h, o bé  del 5 al 8 de setembre a l’Espai Òmnium, carrer Sobrerroca, 38, de 19.00 h a 21.00 h.


Autocars

​- Hi haurà aparcaments reservats a Berga, tant per autobusos com per vehicles particulars. Si preferiu anar amb autobús, podeu comprar bitllets en línia a la pàgina https://www.inscriu.me/ca/a-punt-11s-2016-autobusos-a-berga.

Hi ha dues modalitats de viatge:
  • Plaça d'autobús Manresa - Berga sortida 12.30 h de Manresa, tornada de Berga 18.30 h.
  • Plaça d'autobús Manresa - Berga sortida 14.30 h de Manresa, tornada de Berga 20.30 h.
Els nens també ocupen plaça de bus.
Lloc de sortida: estació d'autobusos de Manresa.
La compra de bitllets no inclou la inscripció al tram, ho heu de fer a https://apunt.assemblea.cat/cat/inscripcions.

- També podeu comprar directament els bitllets d’autobús al centre Excursionista de la Comarca del Bages o a l’espai Òmnium, en els mateixos horaris i dates que les samarretes.

Més informació a https://apunt.assemblea.cat.

Si l’any passat a la Via Lliure el punter posava l’èmfasi en el camí, en la direcció, l’element gràfic d’enguany per a mostrar la nostra determinació com a societat civil que ha decidit el seu futur de manera democràtica, a les urnes el 27S de 2015, és el punt: el final, la destinació.

Del punter al punt. Del moviment a la destinació final.

Barcelona

Estarem a punt al passeig de Sant Joan i el passeig de Lluís Companys (des de l’avinguda Diagonal fins a l’entrada de Parc de la Ciutadella).

Salt

Estarem a punt al passeig dels Països Catalans (al carrer de Cervantes fins al carrer de Miquel Martí i Pol).

Berga

Estarem a punt al passeig de la Pau fins a la carretera de Sant Fruitós.

Lleida

Estarem a punt a la llera del riu Segre, entre el Pont Vell i la passarel·la del Liceu Escolar.

Tarragona

Estarem a punt a la Rambla Nova, des del Balcó del Mediterrani fins a la plaça Imperial Tarraco.Mostrem la nostra unitat al món des de diversos punts del territori. Siguem-hi tots, sumem-hi tothom! Cal que hi siguem tots més que mai.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada