dimarts, 23 de desembre de 2014

#autoinculpacions9n


L’admissió a tràmit de la querella contra el president de la Generalitat, la vicepresidenta i la consellera d’Ensenyament fa que l’ANC posi en marxa una campanya per promoure l’autoinculpació massiva de la ciutadania en solidaritat amb les autoritats polítiques denunciades.

Per aquest motiu, us animem perquè participeu a la Jornada d’Autoinculpació que es farà de manera descentralitzada a tots els jutjats de guàrdia, i també al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya. Per participar-hi només caldrà que complimenteu el document d’autoinculpació que us adjuntem i que l’hi porteu amb el vostre DNI. Pareu atenció a les convocatòries que es faran arreu del territori.

De la mateixa manera us animem que difongueu la crida a través de les xarxes socials i les aplicacions de missatgeria, amb la imatge que us adjuntem. Per seguir l’acte a través de les xarxes ho podreu fer amb l’etiqueta #autoinculpacions9n.

De la mateixa manera podreu consultar tota la informació referent a l’acte des del web autoinculpacions9n.assemblea.cat.

Documents adjunts:
Document autoinculpació


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada